Кейт Мидълтън и принц Уилям изпращат празнични пожелания!Принцът и принцесата на

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям изпращат празнични пожелания!Принцът и принцесата на
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън показаха годишната си коледна картичка СНИМКА

Кейт Мидълтън и принц Уилям изпращат празнични пожелания!

Принцът и принцесата на Уелс пуснаха годишната си коледна картичка. Новата фотография, направена от фотографа Джош Шинър по-рано тази година, демонстрира двойката, позираща с трите си деца -  принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

Класическата черно-бяла фотография в портретен жанр е отклоняване за Уилям и Кейт. Те нормално споделят пълноцветни фотоси, направени навън. Тазгодишната фотография, която е направена в Уиндзор, наподобява е снимана в студио. Петчленното семейство премести главната си резиденция от Лондон в Уиндзор миналата година.



Тази година беше значима за Уилям и Кейт, защото двойката продължи да се открива в своите издигнати кралски функции като принц и принцеса на Уелс. Основното място на Уилям в линията на заместничество беше очебийно в деня на коронацията на крал Чарлз, когато той коленичи пред татко си, с цел да отдаде респект, откакто беше коронясан.

Принц Джордж също служи като паж на достойнството на дядо си по време на коронясването на 6 май в Уестминстърското абатство и влезе в историята като първият предстоящ монарх, който публично играе роля в работа по коронясването, съобщи Вести. По-късно денем принц Уилям и принцеса Кейт се появиха с трите деца на балкона на Бъкингамския замък, с цел да поддържат краля.

Миналата година принц Уилям и принцеса Кейт изненадаха почитателите с  най-обикновената си коледна картичка досега. Сладката фотография е направена от Мат Портеъс през 2022 година в Норфолк и демонстрира фамилията, държащо се за ръце по време на слънчева разходка. Известно е, че принцът и принцесата на Уелс прекарват учебните ваканции, уикендите и ваканциите с децата си в Анмър Хол, техния селски дом в Норфолк, и се споделя, че там Кейт се усеща най-у дома си .

На фотографията петчленното семейство се държеше за ръце, всички облечени повърхностно за слънчева разходка. Принц Уилям и принцеса Кейт бяха в дънки, до момента в който Джордж, Шарлот и Луис бяха с къси панталони и кецове.

Кралската двойка избра непоказвана до момента фотография, показваща по какъв начин театралничат с децата си по време на частно фамилно пътешестване до Йордания за своя коледен привет за 2021 г. През 2020 г. и 2018 г. семейството избра фотоси, направени на открито в Anmer Hall.

На 8 декември фамилията излезе на третото годишно коледно празненство, което провежда принцеса Кейт в Уестминстърското абатство.

Темата на Together At Christmas се променя леко всяка година от този момент и тазгодишната беше обвързвана с акцията Shaping Us от The Royal Foundation Center for Early Childhood, която Кейт започва през юни 2021 година

На Коледа се чака принц Уилям, принцеса Кейт, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис да излязат на обичайна си разходка до църквата в Сандрингам. Всяка Коледа кралското семейство отива в църквата " Св. Мария Магдалена " за празнична литургия, след което поздравява доброжелатели. След това се връщат назад в Sandringham House, с цел да се насладят на обичайно празнично пиршество с пуйка.

Разходката през 2022 година беше значима като първата от ръководството на крал Чарлз и той направи достойнството да управлява офанзивата с кралица Камила. Беше сладко и заради друга причина —  дебютът на коледната разходка на принц Луи!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР